Profil

Stifter og indehaver
Steffen Robert Scharff.

“Steffen er et særdeles struktureret og imødekommende menneske med stort overskud. Hans lederevner og uddannelsesmæssige baggrund hos forsvaret har han evnet at videreføre i sin virksomhed – og til sine kunder – på fornemste vis.

Hos forsvaret blev han som kaptajn betroet stillingen som kontaktofficer. En stilling, der stiller meget store krav til menneskelige egenskaber, da den bl.a. indebar at informere pårørende til soldater, der mistede livet i tjenesten. Og at hjælpe dem gennem processen i den nærmeste tid herefter. En indsats han modtog Forsvarsministeriets Medalje for!

Med processtyring som en spidskompetence besidder han den allervigtigste Kvalitet i arbejdet med at rådgive virksomheder om miljøledelse. Suppleret med evnen til at motivere ledelse og medarbejdere og en solid faglig viden, er successen næsten givet på forhånd.

For fuldstændigheden skyld skal jeg nævne, at han er en god købmand for sine kunder. Han tjener nemt sin egen løn hos de kunder han indgår samarbejder med.”

L.B. Nielsen
Direktør
Lars Boe Consult

Det er vigtigt for os, at det arbejde som vi laver kan betale sig for kunderne. Vi lever ikke af at sælge konsulenttimer. Men vi lever af at sælge anvendelige og nødvendige produkter til vores kunder.

Mange af vores kunder vælger os til at lave flere produkter, når vi først har arbejdet sammen.

Samarbejder med og underviser for AMU-FYN

Herunder fagene:

  • Personlig udvikling til arbejde og uddannelse (45362)
  • Kommunikation og konflikthåndtering (44853)
  • Medarbejder der deltager i forandringsprocesser (44383)
  • Kørsel og transport, ajourføring (42903)
  • Sundhed (45870)